Lezingen & Keynotes

Praatjes op
een podium

Al jaren loop ik mijn nieuwsgierigheid achterna en diep ik uit wat ik tegenkom. Op de basisschool leidde dat tot zelf gaan imkeren en een spreekbeurt over bijen. Meer recent leidde dat tot een jaar het land in met wat terroristen kunnen leren van Project X Haren en wat we daartegen kunnen doen. Een andere keer leidt dat tot hét boek in het hoger onderwijs over ondernemen of stadswandelingen waarbij daklozen hun levensverhaal vertellen aan de hand van de stad. Met mijn recente fotografisch onderzoek Caught in the App verdiepte ik me in wat smartphones met onze levens doen en hoe we onze relatie ermee kunnen verbeteren. In 1999 gaf ik mijn eerste college. Sindsdien had ik duizenden mensen voor me in zalen en zaaltjes. Sinds 2018 lopen mijn boekingen via Speakers Academy.

Van TEDx-talk tot standup inspiration en openbaar college

Mijn lezingen beginnen doorgaans met de vraag wat de mensen in de zaal écht willen weten. De interactie die door het stellen van die vraag ontstaat is kenmerkend voor hoe ik in het leven en op het podium sta: nieuwsgierig, leergierig, speels, samen. Ik vind het heerlijk om een groep een hele middag of avond mee op avontuur te nemen. In april 2018 gaf ik een TEDx-talk en leerde ik dat een tien minuten keynote in het Engels me ook goed past.

Meer impact met je bijeenkomst

Vanuit mijn rol als meeting designer denk ik overigens graag (en eigenlijk altijd) mee over de impact van de bijeenkomst waarop ik spreek en dat leidt niet zelden tot totaal andere zaalopstellingen of … samen aan de slag buiten de zaal.

Lezing boeken?

Neem even contact op en ik vertel je meer.

Updates ontvangen?

Af en toe organiseer ik (stilte)wandelingen, lezingen, gekke dingen en heb ik echt nieuws. Wees niet bang dat ik je verveel met nieuwsbrieven, ik houd niet van meer prikkels uitzenden dan nodig. En natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je privacy.