Aanbod

Meeting design

Het ontwerpen van bijeenkomsten. Mensen samenbrengen en de setting zo regisseren dat ze samen doen waarvoor je ze uitnodigt. Bijvoorbeeld om mensen iets te laten leren, bouwen of beslissingen te laten maken.

Geschikt voor congressen, festivals of hackathons. 

Social Engineering

Belangrijke maatschappelijke thema’s onder de aandacht brengen en er samen ook echt iets aan doen. Met tools als o.a. mijn camera, brainstorms, bijeenkomsten, wandelingen, lezingen en een flinke portie media-aandacht.

Geschikt voor overheidsinstanties en grote bedrijven. 

Business Hacking

Business coaching on steroids van een ervaren ondernemer die er een boek over schreef en de minor ‘ondernemer- schap’ op de RuG ontwikkelde. Concreet advies voor strategie, marketing en verdienmodellen.

Geschikt voor grote bedrijven en ondernemers. 

Lezingen

Over smartphone-verslaving en hoe we gezonder met elkaar kunnen omgaan. Over contact maken met daklozen. Over de kracht van social media. Over de kracht van betekenisvolle vragen stellen.

Geschikt voor overheidsinstanties, evenementen en organisaties. 

Wandelingen
in bos en stad

Wandelen is heerlijk, geeft rust en inspiratie. Ik neem mensen graag mee naar het bos of door de stad om met andere ogen te kijken naar hun omgeving.

Boek:
Ondernemen

Samen met Ronald Mulder schreef ik in 2005 een boek over ondernemen. Dat werd hét boek in het hoger onderwijs. In 2011 maakten we de tweede totaal vernieuwde editie.

“Verplichte kost voor iedere jongere en oudere – startende – ondernemer. De auteurs schrijven op basis van kennis en vanuit de praktijk en houden duidelijk rekening met ontwikkelingen op het terrein van ondernemen, zoals co-creatie en creëren van sociale waarde. Aanrader!

– review op Bol.com

Samen iets
moois doen?

Mail of bel me even om te kijken waarmee ik je kan helpen. Hebben we een klik? Dan kunnen we een wandeling maken om écht in beweging te komen.