Aanbod

Meeting design

Het ontwerpen van bijeenkomsten. Mensen samenbrengen en de setting zo regisseren dat ze samen doen waarvoor je ze uitnodigt. Bijvoorbeeld om mensen iets te laten leren, bouwen of beslissingen te laten maken.

Geschikt voor congressen, festivals of hackathons. 

Social Engineering

Samen belangrijke maatschappelijke thema’s onderzoeken en er samen ook echt iets aan doen. Met tools als o.a. mijn camera, brainstorms, bijeenkomsten, wandelingen, lezingen en een flinke portie media-aandacht.

Geschikt voor overheidsinstanties en grote bedrijven. 

Strategie & Visie

Strategieconsultant nodig voor visieontwikkeling? Met ANTIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS help ik je samen met Ronald en HP Bruna #antifragiel te worden. Wij helpen je chaos in de zeilen nemen!

Geschikt voor grote mensen die aan het roer staan.

Lezingen & dagvoorzitterschap

Sinds de basisschool sta ik graag voor een groep. Ik geef les, lezingen, praatjes, masterclasses, keynotes, luister en ga in gesprek als dagvoorzitter. Offline of online.

Geschikt voor overheidsinstanties, evenementen en organisaties. 

Wandelingen
in bos en stad

Wandelen is heerlijk, geeft rust en inspiratie. Ik neem mensen graag mee naar het bos of door de stad om met andere ogen te kijken naar hun omgeving.

Debuutroman

Gebaseerd op de jeugdverhalen van daklozen die ik leerde kennen bij Gewoon een Kop Koffie.

“Grijpt je bij de strot vanaf de eerste zin en laat je af en toe even op adem komen om daarna meerdere keren opnieuw te klemmen. Lees het boek en je zult dankbaar zijn, dat jouw eigen leven zo slecht nog niet is.

– review op Bol.com

Samen iets
moois doen?

Mail of bel me even om te kijken waarmee ik je kan helpen. Hebben we een klik? Dan kunnen we een wandeling maken om écht in beweging te komen.