Strategie & Visie

Strategie, visieontwikkeling & ontdekkingstocht

Strategieconsultant nodig voor visieontwikkeling? Met ANTIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS help ik je samen met Ronald Mulder en HP Bruna #antifragiel te worden. 

Wat? Ja! De wereld is – mede door Corona, maar ook doordat we in een tweede Renaissance zitten – in chaos en niemand weet waar het heen gaat. De vraag is: hoe overleef je de storm of beter nog hoe kom je er sterker uit? Het antwoord: de chaos in de zeilen nemen!

Met ANTIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS helpen we je bedrijf #antifragiel te worden, want wie antifragiel is, houdt van chaos en wordt er beter van, zoals het veelkoppige monster Hydra uit de Griekse mythologie. Dat is onze belofte. En ja, en het is nog een werktitel.

Je kunt ons per twee uur bijprikken of voor een fullswing strategie en visieontwikkelingstraject / ontdekkingstocht.

ANTIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS!

Post-Corona.

De wereld is een chaos en alles wordt anders. Complexiteit was nog nooit zo zichtbaar. De hoog-dynamiek klotste nog nooit zo tegen de planken omhoog. Jouw organisatie is in de war en jij misschien nog wel meer. Wie niet? Normaal gesproken zou je nu een club consultants invliegen die je een gevoel geeft van veiligheid met een tienjarenplan, maar tsja normaal gesproken. Het is chaos!

Wij beloven je geen veiligheid.

Wij hebben geen gezellige ‘workshops’. Wij ontkennen de chaos niet, maar wij zorgen ervoor dat je de chaos juist omarmt. Dat chaos en verandering iets zijn waar je van groeit, waar je beter van wordt. Chaos in de zeilen! Wie kent het spreekwoord niet? 

Binnen jouw organisatie rekruteren we een rebellenclub.

Een groep medewerkers, die niet bang zijn voor de toekomst, die nieuwe dingen willen én kunnen laten gebeuren. Samen met hen bouwen we een schip, om mee te varen of te vliegen.

In een aantal cycli geven we deze mensen de juiste kennis, de juiste tools en de juiste mindset om jouw organisatie tot een Hydra te maken. Elke keer als er iets wordt afgehakt, dan groeit het dubbel zo sterk weer terug: antifragiel.

Alles wat we nodig hebben, dragen we bij ons of weten we te vinden.

Wij helpen je #antifragiel te worden. Wat? Ja! Voor al uw chaos in de zeilen!

Waarom kan ik je mogelijk helpen?

Sinds mijn zestiende ben ik ondernemer. Bij RuG-Bedrijfskunde werd ik opgeleid tot strategie- en innovatie-consultant. Sindsdien hielp ik talloze ondernemers, grote bedrijven en NGO’s met strategie, business development en marketing. Van bankiers tot uitgevers. Van vastgoed tot GGZ. Van sportwagen-dealer tot blockchain-ondernemer. 

In 2006 schreven Ronald en ik een boek over ondernemerschap. Het werd hét boek in het hoger onderwijs. De tweede totaal herziene editie is nog steeds te koop. Op basis van het boek ontwikkelden we talloze masterclasses.

Alle opgedane kennis, trucs, modellen, handigheidjes en ervaring zet ik in als we met strategie en visieontwikkeling aan de slag gaan. Met rust, aandacht en liefde. Of gewoon even rake klappen snel thuis.

Aan de slag?

Nieuwsgierig naar wat ik of wij voor jou kan betekenen? Neem even contact op en we kijken wat waardevol is.

Updates ontvangen?

Af en toe organiseer ik (stilte)wandelingen, lezingen, gekke dingen en heb ik echt nieuws. Wees niet bang dat ik je verveel met nieuwsbrieven, ik houd niet van meer prikkels uitzenden dan nodig. En natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je privacy.